Klassiska mockaloafers för marrin-herrar mot en vit bakgrund
Klassiska mockaloafers för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Klassiska mockaloafers för män

769,00kr

Designad för en behaglig bärupplevelse
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Bekväm och mjuk
Hållbar och sofistikerad

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra klassiska mocka loafers för herrar är sinnebilden för elegans och tidlös stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade i mocka av hög kvalitet och känns mjuka och bekväma från första stund. Den klassiska designen har en elegant silhuett utan snörning, vilket gör dem både praktiska och lätta att ta på.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är det perfekta valet för män som vill ha både komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade med stor omsorg om detaljerna och är utformade för att ge en bekväm upplevelse hela dagen. Ovandelen i mocka av hög kvalitet ger loafers en elegant och sofistikerad look. Mocka är inte bara mjukt att ta på, det ger också en lyxig struktur och en raffinerad finish. De diskreta sömmarna ger skorna en subtil touch och framhäver deras tidlösa design.”

Det perfekta paret för dig!

Dessa klassiska mockaloafers finns i en rad mångsidiga neutrala färger, som svart, brunt och grönt, vilket gör dem lätta att matcha med olika outfits. Oavsett om det är för ett formellt eller avslappnat tillfälle är dessa loafers perfekta för alla klädstilar. Oavsett om du bär dem med en smart kostym för ett viktigt möte på kontoret eller med jeans och en avslappnad skjorta för en utekväll med vännerna, är detta det perfekta paret för dig!
Klassiska mockaloafers för marrin-herrar mot en vit bakgrund
Klassiska mockaloafers för marrin-herrar mot en vit bakgrund

Tillverkad med omsorg av högkvalitativ mocka!

Våra klassiska herrloafers i mocka är det perfekta valet för eleganta, sofistikerade män som letar efter en mångsidig och tidlös sko. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade i mocka av hög kvalitet och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en touch av stil till alla outfits. Mocka är ett lyxigt material som är mjukt att ta på, vilket gör dessa loafers otroligt bekväma att bära. Den sammetslena strukturen i mockan ger också skon en extra dimension och skapar en raffinerad och elegant look.

Ytterligare information

Material

Säsong

,