Lättviktsloafers i syntetisk mocka för män i grönt med vit bakgrund
Lätta loafers i syntetisk mocka för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Lätta loafers i syntetisk mocka för män

591,00kr

Garanterar hållbarhet
En unik och enkel design
Bekväm och mjuk
Tillverkad med omsorg

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra lätta loafers i syntetisk mocka för män är den perfekta blandningen av stil och komfort. Skorna är omsorgsfullt utformade för att ge en behaglig gångupplevelse samtidigt som de ger din outfit en sofistikerad touch. Det högkvalitativa syntetiska mockamaterialet ger samma lyxiga look som äkta mocka, samtidigt som det är mer slitstarkt och lättskött.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers för herrar är det perfekta valet för män som letar efter den perfekta blandningen av stil, komfort och hållbarhet. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge en bekväm upplevelse hela dagen. Den klassiska och tidlösa designen gör dem till ett mångsidigt tillskott i varje mans garderob. Oavsett om det är för ett formellt eller avslappnat tillfälle kan dessa mockasiner enkelt anpassas till alla klädstilar.”

Bekväm och hållbar

Den högkvalitativa konstruktionen av dessa mockasiner garanterar också deras hållbarhet. Starka sömmar och slitstarka material säkerställer en lång livslängd, så att du kan njuta av dessa skor i många år utan att kompromissa med deras utseende eller funktionalitet. Dessutom har dessa mockasiner en halkfri yttersula som ger överlägset grepp på alla underlag.
Lättviktsloafers i syntetisk mocka för män i grönt med vit bakgrund

En tidlöst elegant design!

Dessa loafers för män är den perfekta blandningen av stil och komfort. Skorna är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge en behaglig promenadupplevelse hela dagen. Den tidlösa, eleganta designen gör loafers i syntetmocka till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,