Loafers i mocka med dekorativ kedja för gröna män med träbotten
Loafers i mocka med dekorativ kedja för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i mocka med dekorativ kedja för män

651,00kr

Optimal komfort
Tillverkad med omsorg och precision
En känsla av mjukhet
Elegant och klassisk design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i mocka med dekorativ kedja för män är den perfekta förkroppsligningen av elegans och stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Kedjan i silvermetall ger en extra dimension till loafersens klassiska design och skapar en slående kontrast mellan den syntetiska mockan och den glänsande metallen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är det perfekta valet för män som vill ha både stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade i mocka av hög kvalitet och känns lyxiga och mjuka vid beröring. Den tidlösa designen förstärks av en dekorativ kedja i silvermetall som ger en touch av sofistikering och elegans. Kedjan sitter fast på moccasinens ovansida och skapar en iögonfallande detalj som inte kommer att gå obemärkt förbi.”

Perfekt för dig

Dessa mångsidiga loafers kan bäras till både formell och ledig klädsel. De passar utmärkt till byxor och skjorta för ett speciellt tillfälle, eller till jeans och t-shirt för en mer avslappnad look. De finns i en rad klassiska färger som svart, grönt och grått, och de här loafersskorna passar lätt in i din befintliga garderob.
Loafers i mocka med dekorativ kedja för gröna män med träbotten
Loafers i mocka med dekorativ kedja för gröna män med träbotten

Stil och komfort!

Herrloafers är det perfekta valet för män som vill ha både stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade i mocka av hög kvalitet och känns lyxiga och mjuka vid beröring. Den tidlösa designen förstärks av en dekorativ kedja i silvermetall som ger en touch av sofistikering och elegans. Kedjan sitter fast på moccasinens ovansida och skapar en iögonfallande detalj som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Ytterligare information

Material

Säsong