Ett par svarta loafers i lack med fransar på ett grått golv
Loafers i patent med fransar för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i patent med fransar för kvinnor

651,00kr

Eleganta skor för en raffinerad look
Utmärkt stöd för foten
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i patent med fransar är ett snyggt och trendigt tillskott till alla garderober. Skorna är tillverkade av kvalitetslackskinn och är inte bara otroligt vackra, de är också slitstarka och bekväma. Fransarna på framsidan av skorna ger en touch av bohemisk charm som gör dessa loafers perfekta för avslappnade tillfällen som helger eller kvällar ute med vänner.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa damloafers i patent med fransar är ett elegant tillskott till din garderob. Med sin charmiga design och glänsande finish ger dessa skor en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och erbjuder komfort och hållbarhet. Lädrets behagliga textur passar perfekt ihop med mockasinens eleganta skärning och skapar den perfekta blandningen av förfining och komfort.”

De är halkfria

Lackfinishen ger dem en glansig och elegant look som omedelbart ger karaktär åt alla outfits. Mokasinerna har fina fransar på framfoten som ger en rolig och sofistikerad touch. Fransarna matchar skons färger och ger skorna en unik och lekfull accent. Den platta sulan ger den komfort du behöver, samtidigt som den halkfria designen håller dig stabil när du rör dig.
röd mockasin i lackskinn som bärs av en kvinna
Ett par svarta loafers i lack med fransar på ett grått golv
svart loafer i lackskinn som bärs av en kvinna
röd tofsloafer för kvinnor

Mycket bekväm

Dessa damloafers i patent med fransar är ett elegant tillskott till din garderob. Med sin charmiga design och glänsande finish ger dessa skor en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och erbjuder komfort och hållbarhet. Lädrets behagliga textur passar perfekt ihop med mockasinens eleganta skärning och skapar den perfekta blandningen av förfining och komfort.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39

Material

Säsong

, , ,