Leopard loafers på tidning
Damloafers med leopardmönster och spetsig tå
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers med leopardmönster och spetsig tå

710,00kr

3 färger tillgängliga
Lätt att sätta på
Bekvämligheten hos en platt klack
Trendigt leopardmönster

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra leopardmönstrade loafers med spetsig tå för damer är eleganta, djärva och bekväma. De ger stil åt alla outfits och är ett måste i alla garderober. Med sin spetsiga klack passar de foten perfekt och ger en flexibel passform utan att kompromissa med det stöd du behöver för att gå hela dagen utan bekymmer.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Leopardmönster har länge varit ett ikoniskt motiv i modevärlden, och dessa loafers är inget undantag. Leopardmönstret är både tidlöst och trendigt och ger varje outfit en touch av djärvhet och okuvlighet. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en elegant klänning kommer dessa loafers omedelbart att ge din look karaktär.”

Bekväm spetsig tå

Den spetsiga tån på loafers ger också en sofistikerad och modern touch. Den ger ett intryck av att visuellt förlänga fötterna, vilket kan bidra till att skapa en mer elegant och feminin silhuett. Den spetsiga tån gör att tårna fortfarande känns bekväma, samtidigt som det finns gott om utrymme att röra sig fritt. Kombinera stil med komfort!
Leopard loafers på tidning
Leopard loafers på tidning

Platt klack för ökad komfort

Den robusta yttersulan i halkfritt gummi ger utmärkt grepp och stabilitet, så att du kan gå säkert och tryggt vart du än går. Loafers har dessutom en snörlös konstruktion som gör dem lätta att ta på och av, samtidigt som de ger en säker och bekväm passform. Den platta hälkonstruktionen säkerställer stabilitet oavsett marken under dina fötter.

Ytterligare information

Matière Doublure

PU

Matière de semelle

EVA

Saison

Printemps / Automne

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

PU