Ett par vinterloafers i beige mocka med synlig päls, bärs med jeans och samma modell i svart bredvid dem. Golvet är grått och har en bit beige pälsmatta på sig.
Eleganta vintermockasiner i fuskpäls
651,00kr769,00kr Select options
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Eleganta vintermockasiner i fuskpäls

651,00kr769,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Lättviktssko
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Låt dig förföras av den glamorösa och lyxiga looken hos detta par smidiga mockasiner i fuskpäls som fångar allas blickar! Med fina material och andra raffinerade detaljer är de det perfekta sättet att sticka ut i stil, samtidigt som de ger effektiv isolering mot låga temperaturer. Med sina mjuka, flexibla sulor och robusta konstruktion är dessa skor idealiska för säkra och bekväma promenader under den kalla årstiden.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den här mockasinmodellen med mockaeffekt, mjuk päls och raffinerade gulddetaljer är tillverkad av en mängd olika kvalitetsmaterial som ger den ett lyxigt och elegant utseende. De är både praktiska för vardagsbruk och moderiktiga för de kalla vintermånaderna, eftersom de ger effektiv isolering mot minusgrader samtidigt som de kompletterar alla outfits med sin glamorösa look.”

Bekväm flexibilitet

Våra mockasiner är otroligt mjuka, följsamma och sköna att bära. Invändigt har de ett lättviktigt pälsfoder som ger en varm och ombonad känsla och sitter tätt runt foten. Sulorna är ultraflexibla för att ge dig rörelsefrihet och dämpning när du går och står långa dagar.
0-a576e3.jpeg
Ett par vinterloafers i beige mocka med synlig päls, bärs med jeans och samma modell i svart bredvid dem. Golvet är grått och har en bit beige pälsmatta på sig.
15881-0da3ed.jpeg

En glamorös och isolerande modell

Den här mockasinmodellen med mockaeffekt, mjuk päls och raffinerade gulddetaljer är tillverkad av en mängd olika kvalitetsmaterial som ger den ett lyxigt och elegant utseende. De är både praktiska för vardagsbruk och moderiktiga för de kalla vintermånaderna, eftersom de ger effektiv isolering mot minusgrader samtidigt som de kompletterar alla outfits med sin glamorösa look.

Ytterligare information

Material

Säsong