Mjuka vintermockasiner i svart bouclette med guldringbitar på ett grått golv med kjol bredvid en uppslagen bok
Mjuka vintermockasiner i frotté och päls för damer
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuka vintermockasiner i frotté och päls för damer

414,00kr

Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Letar du efter eleganta, varma skor som kompletterar din vinterlook ? Då behöver du inte leta längre än till våra mjuka, pälsfodrade loafers för damer ! De är tillverkade av en mjuk blandning av syntet- och naturfibrer som ger en unik struktur och trendig look samtidigt som de isolerar dig från kylan och skyddar känsliga fötter från låga temperaturer.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa mjuka vintermockasiner i frotté och päls för damer ger dig en mysig, varm och feminin vinter. De raffinerade detaljerna som det omslutande spännet och de guldringade bitarna ger modellen en touch av lyx och glamour som elegant kompletterar en avslappnad eller mer sofistikerad look.

En mysig kokong för dina fötter

Dessa bekväma skor håller dig varm under årets kallaste månader. De är tillverkade av en tygblandning av polyester och fodrade med fårull på innersulan, vilket ger en makalöst varm känsla samtidigt som de andas. De sveper in fötterna i en mjuk kokong av behaglig värme samtidigt som de naturligt absorberar fukt från fötterna.

15926-70de61.jpeg
Mjuka vintermockasiner i svart bouclette med guldringbitar på ett grått golv med kjol bredvid en uppslagen bok

Dessa mockaskor har en passform som formar sig perfekt efter fotens konturer, vilket inte bara ger en optimal passform utan också en behaglig känsla av komfort när de bärs i flera timmar i sträck. Yttersulan i gummi är dessutom både flexibel och slitstark, vilket ger bra stabilitet och förhindrar halka på våta eller isiga ytor.

Ytterligare information

Material

Säsong