Ett par blå mockasiner med fyrkantig tå och traditionella sömmar på ett marmorerat tyg med färgglada torkade blomblad runt kanterna
Mockasiner i mjukt syntetläder
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mockasiner i mjukt syntetläder

473,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Det finns inget mer praktiskt än dessa mules för att förbättra alla dina vår- och sommaroutfits! Deras design är tidlös och tar alla koder från den klassiska mockasinen och kombinerar dem med en mängd olika klädstilar. Skorna är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är mjuka och slitstarka, vilket ger en smidig och bekväm känsla i varje steg. De är enkla att ta på och av och har låg vikt och är lätta att bära.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mjuka moccasin mules är eleganta och bekväma skor som kombinerar stil och funktionalitet. Den halvöppna modellen är lätt att ta på och är det perfekta paret för mellansäsongen när våren börjar värma. Moccasinens tidlösa design har återanvänts i denna moderna, feminina version, medan de synliga sömmarna på skons framsida är en subtil påminnelse om den klassiska modellens traditionella touch och omsorgsfulla finish.”

Optimal komfort

Skorna är tillverkade av högkvalitativt syntetmaterial och har en mjuk och följsam struktur som lätt anpassar sig efter dina fötter. Innersulan är stötdämpande för optimal komfort, så att du kan gå hela dagen utan att känna smärta eller trötthet på lång sikt. Yttersulan är dessutom tillverkad av räfflat gummi som absorberar tryck och ger ett tillförlitligt grepp på alla underlag.
15806-f78abe.jpeg
Ett par blå mockasiner med fyrkantig tå och traditionella sömmar på ett marmorerat tyg med färgglada torkade blomblad runt kanterna
15806-70158c.jpeg

En mångsidig modell

Oavsett om du letar efter ett par skor för jobbet, fritiden eller för att gå ut är dessa mules, som finns i en mängd olika färger, ett smart val som passar alla smaker och tillfällen. Du kan enkelt kombinera dem med jeans för en avslappnad stil eller en liten klänning för en mer sofistikerad look.

Ytterligare information

Material

Säsong

,