Läderloafers med plattform i punk-stil för kvinnor med en bakgrund som visar en kvinna som sitter i en stol och bär loafers
Plattformsloafers i veganläder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers i veganläder för kvinnor

591,00kr

Mångsidig och kan bäras till en mängd olika outfits
Enkelt och praktiskt
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Utformad för optimal komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i veganläder för kvinnor är den perfekta kombinationen av komfort, stil och klassisk attityd. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de ger din look en touch av sofistikering. Den mest utmärkande egenskapen hos dessa loafers är deras tjocka plattform, som ger höjd till din silhuett och ger dig en djärv, självsäker look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Plattformsloafers för kvinnor är ett djärvt och modernt val för dem som gillar att sticka ut från mängden. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av veganläder och erbjuder överlägsen kvalitet och exceptionell hållbarhet. Deras unika design är inspirerad av punkrörelsen. De är utformade för komfort hela dagen, med mjuk stoppning och en ergonomisk innersula.”

Mångsidig och kan bäras till en mängd olika outfits

Dessa loafers är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. Kombinera dem med skinny jeans och en grafisk t-shirt för en cool, avslappnad look, eller välj en svart klänning med passform och nätstrumpbyxor för en mer feminin look. Oavsett om du ska gå på en spelning, gå ut med vänner eller bara vill lägga till en klassisk, originell touch till din garderob, är dessa plattformsloafers för kvinnor det perfekta valet.
Läderloafers med plattform i punk-stil för kvinnor med en bakgrund som visar en kvinna som sitter i en stol och bär loafers

Tillverkad med omsorg av veganläder!

Dessa plattformsloafers för damer är ett djärvt och modernt val för dem som gillar att sticka ut från mängden. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av veganläder och kombinerar kvalitet och hållbarhet. Deras unika design, med subtila men ändå slående detaljer, ger en klassisk touch till alla outfits. De här mockasinerna är bekväma och praktiska och har en dämpad innersula som ger optimal stötdämpning hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,