Plattformsloafers i brunt läder för kvinnor med beige bakgrund
Plattformsloafers i brunt syntetläder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers i brunt syntetläder för kvinnor

828,00kr

En mjuk, lyxig känsla
Bekvämt och trevligt
Tillverkad av syntetiskt läder av hög kvalitet
Trendigt och modernt

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i brunt syntetläder för kvinnor är ett elegant och mångsidigt val av skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt syntetläder och erbjuder både hållbarhet och komfort. Den varma bruna färgen på lädret ger mockasinerna en tidlös, klassisk look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers med plattform i brunt läder är symbolen för elegans och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och känns lyxiga från första stund. Den klassiska bruna färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits, oavsett om det är en smart klänning eller avslappnade jeans. Den varma nyansen av brunt läder passar alla färger och gör dem till ett mångsidigt val för din garderob.”

En perfekt blandning av klassisk stil och trend

Dessa mockasiner har en integrerad plattform som inte bara ger extra höjd, utan också extra stöd för fötterna. Så du kan gå med tillförsikt, eftersom du vet att du får extra stabilitet och optimal komfort. Dessutom ger den dämpade innersulan extra dämpning, vilket minskar trötthet och smärta i samband med långvariga promenader. Den snörningsfria designen gör loafers lätta att ta på och av, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för upptagna, aktiva kvinnor.
Plattformsloafers i brunt läder för kvinnor med beige bakgrund
Plattformsloafers i brunt läder för kvinnor med beige bakgrund

Tidlös elegans och modern komfort

Damloafers med plattform i brunt läder är det perfekta valet för dig som söker en elegant men ändå avslappnad stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och har en exceptionell hållbarhet och en bekväm känsla hela dagen. Den rika, mångsidiga bruna färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits, oavsett om det är en lätt sommarklänning eller avslappnade jeans.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,