Ballerinor för damer Mary Jane med två remmar och utsmyckad klack
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ballerinor för damer Mary Jane med två remmar och utsmyckad klack

818,90kr

Eleganta skor för en sofistikerad look
Perfekt för alla tillfällen
Klassiska färger som passar till varje outfit

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ballerinaskor med klack i Mary Jane-lack kombinerar elegans och komfort. Det blanka lackskinnet och den klassiska Mary Jane-remkonstruktionen ger dessa skor en tidlös charm. Den medelhöga klacken ger en elegant silhuett och den bekväma passformen garanterar komfort hela dagen. Dessa ballerinaskor är perfekta för kontorsarbete eller speciella tillfällen och är ett mångsidigt och elegant tillskott till varje skogarderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lackade ballerinaskor med klack är själva sinnebilden av elegans och stil. Det glänsande patentlädret och den klassiska Mary Jane-remkonstruktionen ger dessa skor en tidlös charm. Den medelhöga klacken ger en touch av finess, medan den åtsittande passformen ger komfort hela dagen. Perfekta för kontoret och kvällsevenemang.

Snygga ballerinor i Mary Jane-modell

Våra ballerinaskor med klack i Mary Jane-lack kombinerar stil och komfort på ett elegant sätt. Det glänsande patentlädret ger dessa skor en sofistikerad touch, medan den klassiska remdesignen utstrålar en touch av retro chic. Klacken ger dig en elegant silhuett och den bekväma passformen ger en skön känsla. Perfekta för en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Sofistikerade Mary Jane-ballerinor

Våra Mary Jane ballerinaskor med klack i lack är den perfekta accessoaren för alla modemedvetna kvinnor. Det glänsande patentlädret och den klassiska remdesignen ger dessa skor en touch av sofistikering och stil. Den medelhöga klacken ger en elegant hållning, medan den bekväma passformen ger komfort hela dagen. Ett måste för varje sko-garderob