ett par mockaskor i svart syntetläder, ett annat par i vitt på golvet, grå bakgrund
Plattformsloafers i patenterat syntetläder med guldkedja för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Plattformsloafers i patenterat syntetläder med guldkedja för kvinnor

887,00kr

Utmärkt stöd för foten
Ett starkt, trendigt utseende
En tjock sula som förstärker silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med plattform i syntetiskt läder har en glansig yta och en modern design som förnyar den klassiska loaferstilen. Den dramatiska plattformen backas upp av tjocka sulor som ger extra stöd för att förbättra din hållning utan att ge avkall på komforten. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Mjuka mellansulor och halkfritt gummi gör det enkelt och stabilt att gå på alla underlag.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mockasiner är det perfekta valet för att ge din look en touch av glamour och djärvhet. Deras blanka yta ger dem en elegant och modern look. Den klassiska loaferdesignen har omtolkats med en modern estetik och dessa skor sticker ut tack vare sin dramatiska plattform och tjocka dekorativa kedja på ovandelen.”

Bekväma, halkfria plattformsloafers

Med dessa loafers med tjock sula är vår prioritet att ge dig en mer självsäker hållning utan att kompromissa med din komfort. Kombinationen av mjuka mellansulor och tjocka plattformssulor gör att du kan gå lätt och smärtfritt, även under långa dagar. Halkskyddande gummi ger dig bra grepp i alla typer av terräng, så att du kan röra dig tryggt och säkert.
15189-4b9e2c.jpg
ett par mockaskor i svart syntetläder, ett annat par i vitt på golvet, grå bakgrund
ett par mockaskor i svart syntetläder, ett annat par i vitt på golvet, grå bakgrund
15189-06924a.jpg

Djärva loafers

Våra mockasiner är det perfekta valet för att ge din look en touch av glamour och djärvhet. Deras blanka yta ger dem en elegant och modern look. Den klassiska loaferdesignen har omtolkats med en modern estetik och dessa skor sticker ut tack vare sin dramatiska plattform och tjocka dekorativa kedja på ovandelen.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

,