Vit mockasin med kilklackar mot en vit bakgrund.
Kilklädda loafers med andningsförmåga för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kilklädda loafers med andningsförmåga för kvinnor

651,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ventilerande wedge loafers för damer är perfekta för alla årstider tack vare sin avslappnade, bekväma design. Med en plattform och kilklack ger dessa skor utmärkt stöd samtidigt som de är snygga. De är lätta att ta på och passar perfekt för hektiska dagar när komfort är viktigt. Finns i svart, beige eller vitt, kör hårt!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers som andas är den perfekta kombinationen av stil och komfort. De har en kilklack som ger extra höjd samtidigt som fötterna hålls stabila. Dessa mockasiner är också mycket moderiktiga tack vare sin avslappnade design som är lätt att ta på. De är perfekta för alla årstider tack vare det ventilerande tyget som håller fötterna svala på sommaren och varma på vintern.”

Skor som andas

Dessa ventilerande plattformsloafers med kilklack är den perfekta kombinationen för en mängd olika outfits. De tjocka sulorna gör dem mycket bekväma att gå i, medan det ventilerande tyget håller dina fötter väl ventilerade hela dagen. Du kan bära dem till avslappnade eller sportiga outfits, så att du alltid ser ut som bäst!
Foto av en svart kilklädd loafer mot en vit bakgrund
Vit mockasin med kilklackar mot en vit bakgrund.
12272-921e0b.jpeg
12272-113ec2.jpeg

Mellan komfort och stil

Dessa ventilerande wedge loafers för damer är eleganta och bekväma skor som passar perfekt för alla årstider. Med sin slitstarka, halkfria kilsula i gummi ger skorna utmärkt stöd och optimalt grepp. De är designade för att bäras varje dag och kan enkelt komplettera en mängd olika outfits med stil och komfort.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,