Två mockasiner på ett beige-svart golv med tofsar, den ena liggande
Damloafers med tjock klack i neutrala färger
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers med tjock klack i neutrala färger

1243,00kr

Mångsidig och elegant
Tillverkad med omsorg och känsla för detaljer
Tidlös design
Tjock klack ger extra stabilitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra neutralt färgade loafers med tjock klack för damer är mångsidiga, eleganta skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers erbjuder exceptionell komfort hela dagen, med en tidlös, klassisk design som gör dem till ett perfekt val för moderna kvinnor som letar efter både stil och funktionalitet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa tjockklackade loafers i neutrala färger för damer är mångsidiga och eleganta skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är utformade för att ge optimal komfort hela dagen. Den tidlösa, klassiska designen gör dem till ett perfekt val för kvinnor som vill ha både stil och praktiska egenskaper. De tjocka klackarna ger extra stabilitet och gör dem till ett perfekt alternativ för dem som föredrar att undvika tunnare stilettklackar.”

Exceptionell hållbarhet

Dessa mockasiner gör det också möjligt för dig att gå bekvämt över långa avstånd utan att kompromissa med stilen. Den högkvalitativa konstruktionen av dessa mockasiner garanterar exceptionell hållbarhet. De är tillverkade av slitstarka material som läderimitation, vilket garanterar en lång livslängd. De neutralt färgade loafers med hög klack för kvinnor har också subtila detaljer som ger dem en sofistikerad touch.
Två mockasiner på ett beige-svart golv med tofsar, den ena liggande

Mångsidig och elegant

Damloafers med klack är mångsidiga och eleganta skor som kombinerar komfort och stil. Dessa loafers är omsorgsfullt utformade för att ge perfekt passform och optimalt stöd under hela dagen. Den tidlösa, minimalistiska designen gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en avslappnad helgutflykt. De neutrala färgerna ger en touch av diskret sofistikering till alla outfits och gör dem lätta att matcha med en mängd olika klädstilar.

Ytterligare information

Material

Säsong

,