två damloafers i svart glänsande lack med en tjock sula mot en vit bakgrund
Loafers med klack och tjock svart sula för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers med klack och tjock svart sula för kvinnor

947,00kr

Stil och komfort
Mångsidig och praktisk
Tjock sula
Hjälper dig att gå med självförtroende och stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra svarta loafers med tjock sula och klack för damer, ett snyggt och mångsidigt val för att komplettera din garderob. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och komfort. Deras tidlösa design har en klassisk loafersilhuett med en modern twist tack vare den tjocka sulklacken.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Loafers för damer är det perfekta valet för dig som vill ha både stil och komfort. Den klassiska svarta färgen gör dem mångsidiga och lätta att matcha med olika outfits, oavsett om det gäller en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna. Den tidlösa designen förstärks av subtila detaljer som kontrasterande sömmar och texturerade inlägg, vilket ger en sofistikerad touch. Den tjocka sulan ger extra stöd och stabilitet så att du kan gå med självförtroende hela dagen.”

En solid konstruktion!

Dessa mockasiner har en ganska hög klack på 10 cm som ger lite höjd utan att kompromissa med komforten. De har också ett mjukt innerfoder som känns bra för varje steg. Den rundade tån ger dessutom gott om utrymme för tårna, så det finns ingen känsla av kompression eller obehag. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga. Deras solida konstruktion garanterar en lång livslängd, så att du kan bära dem säsong efter säsong utan att förlora sin elegans.
0-db19d3.jpeg
två damloafers i svart glänsande lack med en tjock sula mot en vit bakgrund
två damloafers i svart glänsande lack med en tjock sula mot en vit bakgrund
0-4aaa76.jpeg

Perfekt för dig!

Dessa svarta damloafers med klack och tjock sula är ett elegant och mångsidigt val som passar till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder överlägsen komfort samtidigt som de ger din look en touch av sofistikering. Den klassiska svarta färgen gör loafers enkla att matcha med en mängd olika stilar och färger, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem till en avslappnad outfit för en dag på kontoret eller till en elegant klänning för en speciell utekväll, kommer dessa loafers att passa din personliga stil perfekt. Klackhöjden är 10 cm, vilket är perfekt för att skapa höjd.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong