Plattformsloafers i läder för kvinnor med en vit kubbas
Mockasiner för damer med klack i syntetläder
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mockasiner för damer med klack i syntetläder

1420,00kr

En djärv, modern touch
Bekväm och hög kvalitet
Tillverkad med omsorg och hållbar
Tidlös design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med klack i syntetläder för damer är den perfekta blandningen av stil, komfort och elegans. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade och erbjuder exceptionell hållbarhet och en bekväm känsla i varje steg. Mokasinernas tidlösa design förstärks av en plattformsklack som ger en djärv, modern touch till ensemblen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med klack för damer är den perfekta kombinationen av komfort och stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade och erbjuder exceptionell hållbarhet och en bekväm känsla i varje steg. Mokasinernas tidlösa design förstärks av en plattformsklack som ger en djärv, modern touch till ensemblen.”

En mångsidig silhuett!

Våra loafers med klack har en mångsidig silhuett som passar bra till jeans, kjol eller klänning, så att du kan bära dem vid en mängd olika tillfällen, från en utekväll med vänner till ett affärsmöte. Dessa loafers finns i en rad klassiska färger som svart och brunt och är lätta att anpassa till din befintliga garderob. Den släta, glänsande ytan ger en sofistikerad touch till alla outfits, så att du kan sticka ut med stil.
Plattformsloafers i läder för kvinnor med en vit kubbas

Den perfekta kombinationen av komfort och stil

Dessa loafers med klack är den perfekta kombinationen av komfort och stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av kvalitetsmaterial och har en mjuk och hållbar känsla. Den klassiska loaferdesignen förstärks av en plattformsklack som ger en djärv, modern touch. Klacken ger inte bara extra höjd, den ger också extra stabilitet så att du kan gå med självförtroende hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,