3 vita och svarta mockasiner glänser på en grå matta
Plattformsloafers i brittisk stil för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers i brittisk stil för kvinnor

710,00kr

Utmärkt gångkomfort
Perfekt för en avkopplande dag
Förbättra hållningen
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i brittisk stil för damer är ett snyggt och bekvämt val för dig som vill ge din garderob en touch avslappnad sofistikering. Yttersulan i gummi är slitstark och utformad för att ge dig maximalt grepp. Den eleganta och sofistikerade designen på dessa loafers gör att du inte kommer att gå obemärkt förbi när du bär dem. De är perfekta för informella tillfällen som att gå ut med vänner, eller till och med mindre formella affärsevenemang.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Om du letar efter ett par bekväma, avslappnade och snygga skor som kompletterar din garderob är våra plattformsloafers i syntetläder precis vad du behöver. Dessa mångsidiga skor är perfekta för en avkopplande dag ute med vänner eller en klädd kväll inne.”

Håller en plattform

Dessa kvalitetskor är tillverkade av syntetiskt läder och ger extra hållbarhet och en elegant, sofistikerad look. Den klassiska silhuetten förstärks av en platåsula som ger skon en modern och trendig känsla. Plattformens höjd förbättrar också hållningen.
3 vita och svarta mockasiner glänser på en grå matta
3 vita och svarta mockasiner glänser på en grå matta
24013-6f07bc.jpeg
24013-00a8c7.jpeg

Med en stark elegans

Den tjocka platåsulan ger dig optimalt stöd och extra stabilitet när du rör dig. Våra loafers med plattform är lätta att ta på när du har bråttom. Det är ett par skor utan snörning, vilket sparar tid när du ska göra dig i ordning. Det här är ett perfekt sätt att få ut det mesta av din resa.

Ytterligare information

Material

Säsong

,