Plattformsloafers i brunt läder för kvinnor med metallkedja och orange bakgrund
Damloafers i syntetläder med metallkedja
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers i syntetläder med metallkedja

1598,00kr

Eleganta skor av hög kvalitet
Ger hög komfort
Lätt att sätta på
En klassisk och modern stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra vackra loafers i syntetläder med metallkedja för damer, den perfekta kombinationen av stil, komfort och elegans.   Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och har en exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt mjuka att ta på. Den utmärkande egenskapen hos dessa mockasiner är deras plattform, vilket ger en djärv, modern touch till en klassisk design.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers med metallkedja och plattform är den perfekta kombinationen av klassisk och modern stil. De är tillverkade av högkvalitativa material och känns lyxiga och bekväma så fort du tar på dig dem. Den mest utmärkande egenskapen hos dessa mockasiner är metallkedjan som pryder framsidan. Kedjan ger en touch av elegans och sofistikation, samtidigt som den ger din outfit en modern och djärv dimension.  “

Perfekt för dig som söker kvalitet och elegans

Dessa loafers är designade för att kunna bäras under långa timmar utan att kompromissa med komforten. Oavsett om du bär dem till en avslappnad eller dressad outfit ger dessa damloafers i syntetläder med metallkedja en touch av sofistikering och stil till alla outfits. De passar perfekt till skinny jeans, en midikjol eller till och med en elegant klänning. Kort sagt, loafers med metallkedja är det perfekta valet för dig som letar efter kvalitet och elegans.
Plattformsloafers i brunt läder för kvinnor med metallkedja och orange bakgrund
24373-84584b.jpeg

Den perfekta förkroppsligandet av elegans och stil

Dessa loafers i metallkedja för damer är sinnebilden för elegans och stil. Den tjocka plattformen på dessa loafers ger höjd utan att kompromissa med komforten, vilket gör dem till ett perfekt val för kvinnor som vill sticka ut samtidigt som de är bekväma. Oavsett om du bär dem till avslappnad eller formell klädsel kommer metallkedjan att fånga allas blickar. Dessa loafers är inte bara snygga, de är också byggda för att hålla länge.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

Färg

,