Två svarta mockasiner på en låda
Plattformsloafers i syntetiskt läder för kvinnor, college-stil
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers i syntetiskt läder för kvinnor, college-stil

414,00kr

Trevligt för promenader
Eleganta, trendiga skor
Ger hög komfort
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra college-loafers i syntetläder för damer är den perfekta blandningen av klassisk och modern stil. Deras design är inspirerad av brittiska skotraditioner, kombinerat med en modern twist för att skapa en originell design. Tillverkad av syntetläder som ger utmärkt kvalitet och komfort. Den tjocka plattformsyttersulan ger dig höjd och stabilitet på fötterna när du är på språng.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers med tjock plattform för kvinnor är det perfekta valet för dig som vill lägga till en touch av elegans och originalitet till din garderob. Våra snygga loafers är tillverkade i syntetläder och ger en klassisk och sofistikerad look. De erbjuder också optimal komfort, så att dina fötter är bekväma hela dagen.”

Mockasiner som håller dig bekväm

Dessa mockasiner är eleganta, trendiga skor som ger en raffinerad touch till alla outfits. Våra mockasiner har en klassisk design med en skärning som ger dem en åtsittande passform. Den tjocka plattformen ger dina fötter extra dämpning, vilket minskar trycket på hälarna och förbättrar din totala komfort.
Två svarta mockasiner på en låda

Förbättrar din figur

De är tillverkade av syntetiskt läder för exceptionell hållbarhet och en oklanderlig finish. Den tjocka plattformen har flera fördelar: den ger höjd för att förlänga bänken, skapar en elegant silhuett, ger en modern look och ger större komfort. De passar perfekt till alla typer av kläder.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

Färg