Sofistikerade loafers med plattform för kvinnor
Sofistikerade loafers med plattform för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Sofistikerade loafers med plattform för kvinnor

1065,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Kompatibel med alla dina outfits
Bra regntäthet
Över 8 tillgängliga storlekar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra sofistikerade loafers med plattform för kvinnor är de perfekta skorna för alla kvinnor som vill vara bekväma men ändå eleganta. Dessa loafers har en modern stil som sticker ut tack vare sin klassiska, eleganta design och den touch av originalitet som plattformen tillför. Våra mockasiner har en lyxig look tack vare det läder som används. Designen ger en subtil touch till din look. Men komfort är fortfarande den viktigaste egenskapen hos detta par mockasiner.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra plattformsloafers för damer är ett måste i din garderob. De är perfekta för dig som vill ha en snygg och bekväm vardagslook. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger en elegant, avslappnad look samtidigt som de är maximalt bekväma för dina fötter.”

Ger dig elegans

Våra sofistikerade plattformsloafers för damer är ett par eleganta och stilrena skor som ger en touch av sofistikering och elegans till alla outfits. Med en diskret plattform är detta par skor det perfekta valet om du vill vara elegant men ändå bekväm.
Sofistikerade loafers med plattform för kvinnor
Sofistikerade loafers med plattform för kvinnor

En plattform som förbättrar din figur

Deras mångsidiga design gör dem idealiska för både formella och avslappnade tillfällen. Dessa loafers har en något upphöjd plattform som ger din silhuett en elegantare look. De har också en yttersula i gummi för extra grepp och stabilitet, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för vardagliga eller professionella aktiviteter.

Ytterligare information

Säsong

,

Material