Slip-on-loafers i läder med gulddetaljer för kvinnor med skokartong
Dam-mockasiner i läderimitation med gulddetaljer
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Dam-mockasiner i läderimitation med gulddetaljer

651,00kr

Ger optimal komfort under hela dagen
Elegans och komfort
Läderimitation av hög kvalitet
Subtila och anmärkningsvärda detaljer

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i konstläder med gulddetaljer för damer är det perfekta valet för dig som letar efter en mer raffinerad, trendig stil. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt konstläder och har en exceptionell hållbarhet och lyxig känsla. Den snörningsfria designen gör dem snabba och enkla att ta på.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för damer med gulddetaljer är perfekta för dig som söker elegans och komfort. De är tillverkade i högkvalitativt konstläder och har en snörningslös design som gör dem enkla att ta på, så att du sparar tid samtidigt som du ser chic och bekväm ut. De diskreta gulddetaljerna ger dessa klassiska loafers en gnistrande och sofistikerad touch och gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna.  “

Ett mångsidigt värde

Våra mockasiner har också en robust konstruktion som garanterar lång hållbarhet. Kvalitetsmaterialet som används vid tillverkningen är rep- och fläckbeständigt, vilket innebär att dessa mockasiner kommer att se ut som nya även efter långvarig användning. Dessa loafers i konstläder med gulddetaljer för damer finns i en rad snygga färger och är ett mångsidigt val som kommer att komplettera din garderob perfekt.
Slip-on-loafers i läder med gulddetaljer för kvinnor med skokartong

Det perfekta förkroppsligandet av elegans och komfort

Damloafers är sinnebilden för elegans och komfort. Dessa loafers känns lyxiga från det ögonblick du tar på dig dem. Den snörningsfria designen gör dem snabba och enkla att ta på, vilket gör dem perfekta för den moderna kvinnan som alltid är på språng. De subtila gulddetaljerna ger dessa klassiska loafers en touch av sofistikering och elegans.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,