Lyxiga lädermockasiner med en guldmetallkedja för kvinnor med en bakgrund en kvinna som provar mockasinerna säker en stol
Damloafers med kedja i guldmetall
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med kedja i guldmetall

651,00kr

Tillverkad av kvalitetsmaterial
Oöverträffad komfort
Mjukhet och hållbarhet
En originell och elegant design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers för damer med guldmetallkedja är den perfekta symbolen för elegans och förfining. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt konstläder och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de ger en touch av glamour till alla outfits. Läderimitationen är noga utvald för sin mjukhet och hållbarhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa damloafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de ger en touch av glamour till alla outfits. Kedjan ger dessa klassiska skor en lyxig och sofistikerad dimension och förvandlar dem till riktiga samlarobjekt. Dessa mångsidiga loafers passar för alla tillfällen och kan bäras till både formella och avslappnade outfits.”

Mittpunkten!

Den utmärkande egenskapen hos dessa mockasiner är den guldfärgade metallkedjan som pryder ovandelen. Kedjan ger dessa klassiska skor en touch av sofistikering och lyx och gör dem till en självklarhet i garderoben. Förutom att de är estetiskt tilltalande erbjuder dessa lyxiga läderloafers också exceptionell komfort.
Lyxiga lädermockasiner med en guldmetallkedja för kvinnor med en bakgrund en kvinna som provar mockasinerna säker en stol

En touch av glamour till varje outfit

Dessa damloafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de ger en touch av glamour till alla outfits. Kedjan ger dessa klassiska skor en lyxig och sofistikerad dimension och förvandlar dem till riktiga samlarobjekt. Dessa mångsidiga loafers passar för alla tillfällen och kan bäras till både formella och avslappnade outfits.

Ytterligare information

Säsong

Material