mockasin med liten klack i grönt lackskinn med en tofs på toppen som bärs av en kvinna
Loafers i lackskinn med klack
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i lackskinn med klack

1183,00kr

Eleganta loafers
Lättskötta skor
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med klack i lackat läder är det perfekta alternativet för dig som vill ha komfort utan att kompromissa med stilen. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är ett måste för alla som vill ha en stilren och trendig garderob. De platta loafers-skorna har en klassisk mockasinsilhuett och ger en sofistikerad men ändå avslappnad look. De har den perfekta balansen mellan elegans och avslappning för en njutbar upplevelse hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med klack i lackat läder är ett elegant och bekvämt val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och har lång livslängd och en omsorgsfullt utformad finish som garanterat drar blickarna till sig. Kollektionen är designad med en mängd olika stilar i åtanke och erbjuder modeller som passar alla smaker. Skorna har en greppvänlig gummisula som ger bra grepp på alla underlag och ger perfekt komfort hela dagen.”

Vadderad sula

Den klassiska designen är ett riktigt blickfång, med dekorativa guldfärgade metallknappar framtill på skon för att komplettera den eleganta looken. Klacken mäter ca 3 cm, vilket ger dig utmärkt stöd samtidigt som du behåller din naturliga längd. Våra mockasiner har också en vadderad innersula för komfort hela dagen.
röd loafer med platt klack
mockasin med liten klack i grönt lackskinn med en tofs på toppen som bärs av en kvinna
grön loafer med platt klack
svart loafer med platt klack

God vidhäftning

Dessa loafers med klack i lackat läder är ett elegant och bekvämt val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och har lång livslängd och en omsorgsfullt utformad finish som garanterat drar blickarna till sig. Kollektionen är designad med en mängd olika stilar i åtanke och erbjuder modeller som passar alla smaker. Skorna har en greppvänlig gummisula som ger bra grepp på alla underlag och ger perfekt komfort hela dagen.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Material

,

Säsong

,