loafer i blått lackskinn som bärs av en kvinna
Loafers i syntetiskt läder med klack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i syntetiskt läder med klack för kvinnor

1065,00kr

Eleganta skor
En elegant silhuett
Lättskötta mockasiner

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vår loafer i syntetläder med klack är den perfekta skon för formella tillställningar som en affärsmiddag eller helt enkelt för att se chic ut på en utekväll på stan. Klackhöjden är inte mer än 5 cm, vilket är perfekt för kvinnor som inte ofta bär klackar. Läderdesignen ger dig bästa möjliga komfort så att du kan bära dem hela dagen utan att dina fötter värker.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i syntetläder med klack är ett måste för vår och höst. Dessa eleganta och chica mockasiner kommer att övertyga dig och är perfekta att bära till formella kläder eller snygga jeans. Deras snörningsfria design sparar tid när du tar på dem och ger dig en mer elegant look.”

Ett brett urval av storlekar

Dessa mockasiner finns i 2 färger, svart/grå, som är perfekt för att hålla en chic look med dina kläder, och svart/blå, som skulle vara perfekt för en formell händelse som ett kontorsmöte, till exempel. Ett brett utbud av storlekar finns tillgängliga, från 31 till 47, så att varje kvinna kan hitta sin idealiska storlek.
mockasin i lackskinn som bärs av en kvinna
loafer i blått lackskinn som bärs av en kvinna
loafer i blått lackskinn som bärs av en kvinna
loafers i lackskinn bredvid varandra mot en vit bakgrund

Oslagbar komfort

Dessa loafers i syntetläder med klack är ett måste för vår och höst. Dessa eleganta och chica mockasiner kommer att övertyga dig och är perfekta att bära till formella kläder eller snygga jeans. Deras snörningsfria design sparar tid när du tar på dem och ger dig en mer elegant look.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,