Mockasiner i lackskinn med klack för kvinnor
Loafers i konstläder med klack för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i konstläder med klack för kvinnor

532,00kr

Klarar vardagens slitage och påfrestningar
Kombinera hållbarhet och stil
Lätt att sätta på och ta av
Tidlös design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med klack i konstläder för damer är tillverkade av slitstarkt material av hög kvalitet, vilket gör dem lämpliga för vardagsbruk. Den glansiga ytan och tidlösa designen ger din look en touch av elegans, så att du kan bära dem med självförtroende vid en mängd olika tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa högkvalitativa loafers i konstläder är utformade för att tåla vardagligt slitage. Lackytan behåller sin glans över tid, medan färgen förblir ljus och intensiv. Dessa omsorgsfullt tillverkade mockasiner kombinerar hållbarhet och stil och är ett pålitligt och elegant alternativ till din garderob.”

Ett par bekväma skor

Dessa mockasiner är tillverkade i ett material som andas, vilket säkerställer en god luftcirkulation så att fötterna hålls svala hela dagen. Den mjuka ytan anpassar sig efter dina fötter för långvarig komfort. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket gör dem omedelbara och bekväma att använda.
Mockasiner i lackskinn med klack för kvinnor
Mockasiner i lackskinn med klack för kvinnor

Ett tidlöst val

Den klassiska och tidlösa stilen på dessa loafers gör dem lätta att anpassa till en mängd olika outfits. De är ett slitstarkt och mångsidigt val för din garderob, lika lämpliga för en dag på jobbet som för en utekväll med vännerna, vilket gör dem till ett smart val att lägga till i din skosamling.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

, , ,