På ett träbord ligger 3 mockasiner med fyrkantig tå i gult, svart och beige nät. Man kan se en hand som viker en mockasin för att visa dess flexibilitet
Loafers i mjuk mesh för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i mjuk mesh för kvinnor

414,00kr

Lättviktssko
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Låt dig frestas av enkelheten i dessa smidiga stickade loafers, som kombinerar elegans och komfort för att följa dig i alla dina aktiviteter. De är lätta att bära under alla omständigheter och kommer att bli en oumbärlig basmodell i din garderob för att komplettera alla dina outfits under mellansäsongen. Deras exceptionella komfort kommer att uppskattas av alla som vill kombinera stil, funktionalitet och välbefinnande varje dag. De är flexibla, lätta och andas, och kommer garanterat att uppfylla alla behov hos aktiva kvinnor.    

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers i mjuk mesh är eleganta och bekväma skor som passar perfekt för moderna kvinnor som vill ha en enkel och praktisk look att bära varje dag. När det gäller stil är de mångsidiga och passar utmärkt till olika outfits. Från kontoret till att gå ut med vännerna – det här paret är snabbt och enkelt att ta på sig för alla tillfällen, vilket gör dem perfekta för aktiva kvinnor som alltid är på språng!      “

Uppskattningsbar flexibilitet

Oavsett om du är ute efter en smart eller avslappnad look är dessa skor perfekta att bära hela dagen. Tack vare de flexibla sulorna och den ergonomiska designen anpassar de sig perfekt till dina fötter och underlättar de naturliga rörelserna när du går. Innerfodret är vadderat för bra dämpning, medan yttersulan är halkfri för säkert grepp på alla underlag.      
På ett träbord ligger 3 mockasiner med fyrkantig tå i gult, svart och beige nät. Man kan se en hand som viker en mockasin för att visa dess flexibilitet
13671-570dd1.jpeg

Lätt och ventilerande mesh

De är tillverkade i ett lätt mesh-tyg som andas och känns otroligt mjuka mot huden och håller fötterna svala även i det varmaste vädret. Den stretchiga ovandelen ger en bekväm passform utan risk för skav, men är ändå tillräckligt tålig för att klara vardagligt slitage. Lätt att sköta, impregnera och torka av med en fuktig trasa efter varje användning.      

Ytterligare information

Material

Säsong

,