Svarta loafers i lackskinn, en sliten, den andra handhållen, mot en grå bakgrund
Svarta loafers i lackskinn med klack för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Svarta loafers i lackskinn med klack för kvinnor

532,00kr

Lätt att underhålla
En liten klack för att framhäva silhuetten
En ren design
Vardaglig chic

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta loafers i lack med klack är mjuka, lätta skor som är perfekta för att ge en touch av elegans till dina vår- och höstoutfits. Tack vare sin klassiska, tidlösa form passar dessa loafers till nästan alla outfits och är ett mångsidigt, hållbart och bekvämt tillskott till din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den släta, glänsande ytan på våra loafers i syntetiskt läder ger dem ett sofistikerat utseende som gör att du kan bära dem vid en mängd olika tillfällen, även de mest formella. Den lilla klacken ger utmärkt stöd för fötterna och ger skorna en minimalistisk, ganska elegant look.”

Sköna loafers

Tack vare den mjuka gummisulan och det ventilerande innerfodret ger dessa mockasiner komfort och stöd hela dagen. Det syntetiska lädret är lätt att ta hand om och motstår repor och fläckar, vilket gör dem till ett perfekt val för dig som letar efter ett par snygga men hållbara skor.
13367-49f3ac.jpeg
Svarta loafers i lackskinn, en sliten, den andra handhållen, mot en grå bakgrund
Svarta loafers i lackskinn med klack

Funktionella mockasiner

Våra loafers i syntetiskt läder är mycket praktiska: slip-on-designen innebär att skorna kan tas på direkt, utan att du behöver oroa dig för spännen eller snören. Detta är särskilt praktiskt för personer som är på språng eller som vill spara tid på morgonen.

Ytterligare information

Färg

Saison

Printemps / Automne

Material

,

Säsong

, , ,