-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Plattformsloafers i brittisk stil för kvinnor

769,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i brittisk stil är perfekta för att ge dina outfits en touch av karaktär. De har en kedja och ett hjärtformat hänge. Deras plattform ger optimal gångkomfort för vår- eller höstdagar. Och den romantiska känslan hos det hjärtformade hänget och kedjan gör dessa skor originella.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för damer i brittisk stil har en slitstark plattform som ger dig extra höjd utan att kompromissa med komforten. Dessa loafers är designade för vår- och höstsäsongen och är det perfekta valet för att ge en charmig touch till din fritidsgarderob samtidigt som du behåller optimal komfort.”

Val av färger för våra originalmockasiner

Våra brittiska mockasiner för damer har en hjärtformad kedja och ett hängsmycke som ger varje look en originell touch. De finns i svart eller vitt, så du kan välja vilken färg ditt hjärta önskar. Om du inte kan välja mellan dem kan du välja båda så kan du variera färgerna allt eftersom dagarna går.
Foto av ett par vita platåskor på en grå pall
Foto av ett par vita platåskor på en grå pall
Foto av ett par svarta platåskor som bärs av en kvinna i jeans på ett beige golv
Foto av ett par svarta platåskor som bärs av en kvinna i jeans på ett beige golv

En elegant men ändå bekväm look!

Dessa loafers i brittisk stil för kvinnor är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av sofistikering och elegans. Med sin fina kedja och hjärtformade hänge är dessa plattformsskor perfekta för de stunder då du vill se chic men bekväm ut. Välj den storlek som passar dig bäst nu.

Ytterligare information

Material

Säsong

,