Beige mockaloafers för män med vit bakgrund
Beige mocka-loafers för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Beige mocka-loafers för män

769,00kr

Ger en mjuk och lyxig konsistens
Mångsidig
Unik och enkel
Tillverkad med omsorg

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Men’s Beige Suede Casual Loafers är tillverkade av högkvalitativ mocka och ger en lyxig känsla och ett raffinerat utseende. Den neutrala beige färgen ger en subtil touch av sofistikering till alla outfits, oavsett om de är vardagliga eller formella. De fina sömmarna och den oklanderliga finishen vittnar om skornas överlägsna kvalitet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är det perfekta valet för dig som vill ha både stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ mocka och har en mjuk, lyxig textur som ger en touch av elegans till alla outfits. Den neutrala beige färgen är mångsidig och passar lätt till alla klädstilar, från avslappnad till formell. De fina, snygga sömmarna ger dessa mockasiner en raffinerad finish.”

Slitstark och motståndskraftig

Våra loafers för herrar är slitstarka och tåliga. Den klassiska loafersilhuetten ger en tidlös touch till din garderob, medan de subtila sömdetaljerna ger extra sofistikering. Yttersulan ger ett pålitligt grepp och optimal dragkraft, så att du kan gå med tillförsikt på olika underlag.
Beige mockaloafers för män med vit bakgrund

Ger en mjuk och lyxig konsistens

Herrloafers är det perfekta valet för dig som vill ha både stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ mocka och har en mjuk, lyxig textur som ger en touch av elegans till alla outfits. Den neutrala beige färgen är mångsidig och passar lätt till alla klädstilar, från avslappnad till formell. De fina, snygga sömmarna ger dessa mockasiner en raffinerad finish.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,