Herrloafers med tofs, eleganta detaljer och orange botten
Loafers med tofs och eleganta detaljer för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs och eleganta detaljer för män

1361,00kr

Slitstark och motståndskraftig
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Utsmyckad med eleganta, raffinerade detaljer
Perfekt för hösten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra eleganta detaljerade loafers med tofs för män är sinnebilden för stil och förfining. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av de finaste materialen och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den tidlösa designen förstärks av tofsar med eleganta detaljer som ger varje steg en touch av charm och elegans.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den tidlösa designen på våra mockasiner förstärks av fint utsmyckade tofsar som ger en extra touch av sofistikering. De eleganta detaljerna är ett bevis på den omsorg som lagts vid finishen och ger loafers en premiumlook. Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och tåliga. Insidan av mockasinerna är också utformad för komfort, med ett mjukt läderfoder som formar sig perfekt efter fotens form.”

De perfekta loafers för dig!

Dessa subtila detaljer är ett bevis på den omsorg som lagts vid finish och byggkvalitet för dessa mockasiner. Ovandelen i äkta mocka är både smidig och slitstark, vilket ger en perfekt passform och ökad hållbarhet. Den dämpade innersulan ger optimal komfort så att du kan gå hela dagen utan att känna dig trött. Dessa snygga loafers med tofs för män är mångsidiga och passar för alla tillfällen. Oavsett om du ska på affärsmöte, en formell kväll eller bara vill ge en elegant touch till en avslappnad outfit är dessa loafers det perfekta valet.
Herrloafers med tofs, eleganta detaljer och orange botten

Slitstark och motståndskraftig

Den tidlösa designen på våra mockasiner förstärks av fint utsmyckade tofsar som ger en extra touch av sofistikering. De eleganta detaljerna är ett bevis på den omsorg som lagts vid finishen och ger loafers en premiumlook. Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och tåliga. Insidan av mockasinerna är också utformad för komfort, med ett mjukt läderfoder som formar sig perfekt efter fotens form.

Ytterligare information

Material

Säsong

,