Metallicgröna loafers med tofs och vit bakgrund för män
Metallicgröna loafers med tofs för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Metallicgröna loafers med tofs för män

947,00kr

Hållbar och elegant
Utformad för optimal komfort
Tillverkad med omsorg och precision
I originalfärg

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra metallicgröna tofsloafers för män är ett djärvt och elegant val för män som gillar att sticka ut från mängden. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och slitstarka. Den gröna metallicfärgen ger dessa loafers en unik och modern look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Metallic-gröna loafers med tofs för män är sinnebilden för elegans och modern stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av de finaste materialen och är utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de ger en touch av sofistikering till alla outfits. Den gröna metallicfärgen på loafers är ett djärvt val som garanterat kommer att dra blickarna till sig. Den ger en unik dimension till dessa klassiska skor och gör dem till en självklarhet i garderoben.”

Hållbar och elegant!

Dessa mockasiner har en slitstark konstruktion som garanterar lång livslängd. De har starka sömmar och en oklanderlig finish, vilket gör dem till en smart investering för din garderob. Loafers har en snörningslös design som gör dem lätta att ta på och av, vilket gör dem till ett praktiskt val för moderna män som alltid är på språng. Den dekorativa tofsen på toppen ger en extra touch av förfining, vilket gör dessa loafers till ett perfekt val för formella eller avslappnade tillfällen.
Metallicgröna loafers med tofs och vit bakgrund för män
Metallicgröna loafers med tofs och vit bakgrund för män

Passar perfekt till en mängd olika klädstilar

Våra loafers för herrar är det perfekta valet för djärva, moderna män som vill ge sina kläder en unik touch av stil. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och precision och är utformade för att erbjuda exceptionell komfort samtidigt som de ser otroligt snygga ut. Den ljusa, livfulla nyansen är perfekt för en mängd olika stilar, från avslappnad till formell.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,