Blå tofs och mocka loafer mot vit bakgrund
Tassel-loafers i mocka för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tassel-loafers i mocka för män

947,00kr

Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tassel loafers i mocka för män är en mångsidig, bekväm och snygg sko som inte kommer att göra dig besviken. Skon är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att klara tidens tand. Detta par mockasiner är tillverkade av mjuk, mörk mocka, vilket ger en touch av förfining och nykterhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra tassel loafers i mocka för män är det perfekta valet för en smart och avslappnad look. Skorna är tillverkade av högkvalitativt läder och har en mjuk, bekväm och slitstark struktur som passar perfekt för en formell eller avslappnad stil. De dekorativa tofsarna framtill ger modellen en subtil touch av sofistikering samtidigt som de framhäver loafersens tidlösa silhuett.”

Eleganta, bekväma och trendiga loafers

Våra tassel loafers i mocka för herrar är den perfekta produkten för dig som letar efter ett par snygga, bekväma och moderiktiga skor. Den mjuka och följsamma mockan ger en lyxig känsla samtidigt som den ger skon en subtil och unik struktur. Färgen på mockan ger också en vintageeffekt som ger skon extra charm.
Blå tofs och mocka loafer mot vit bakgrund

Skorna har en mjuk, bekväm och slitstark struktur

Våra tassel loafers i mocka för män är det perfekta valet för en smart och avslappnad look. Skorna är tillverkade av högkvalitativt läder och har en mjuk, bekväm och slitstark struktur som passar perfekt för en formell eller avslappnad stil. De dekorativa tofsarna framtill ger modellen en subtil touch av sofistikering samtidigt som de framhäver loafersens tidlösa silhuett.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,