Brun mockasin ovanpå varandra mot en vit bakgrund
Retro-mockasiner i mjukt läder med fyrkantig klack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Retro-mockasiner i mjukt läder med fyrkantig klack för kvinnor

3551,00kr

Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra retro loafers i mjukt läder med fyrkantig klack för kvinnor är eleganta och bekväma skor som ger dig en tidlös vintage-look. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt, smidigt läder och ser inte bara bra ut, de känns också mjuka och sköna att ta på och är extremt slitstarka.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra retro loafers i mjukt läder med fyrkantig klack för kvinnor är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativt läder och känns mjuka och sköna mot fötterna. Retrostilen är ett perfekt komplement till vintageinspirerade eller avslappnade outfits.”

Perfekt för dig som söker en elegant vintagestil

Våra damloafers i mjukt läder med fyrkantig klack är den perfekta skon för dig som vill ha en elegant vintagestil utan att göra avkall på komforten. De är tillverkade av mjukt läder av hög kvalitet och känns mjuka och lyxiga att ta på, medan den fyrkantiga klacken ger dem en extra touch av sofistikering.  
Brun mockasin ovanpå varandra mot en vit bakgrund

Perfekt komplement till vintageinspirerade eller avslappnade outfits

Våra retro loafers i mjukt läder med fyrkantig klack för kvinnor är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativt läder och känns mjuka och sköna mot fötterna. Retrostilen är ett perfekt komplement till vintageinspirerade eller avslappnade outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong