svarta mockasiner mot en vit bakgrund
Loafers i syntetläder med rosett för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i syntetläder med rosett för kvinnor

532,00kr

Lätt att underhålla
En elegant look för alla tillfällen
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetläder med rosett är lätta och bekväma skor som är perfekta för att ge en elegant touch till vår- och höstgarderoben. Deras klassiska form gör att de kan anpassas till en mängd olika outfits och är ett mångsidigt och praktiskt tillskott till din skosamling. Deras högkvalitativa läderkonstruktion garanterar hållbarhet och optimal komfort, vilket gör loafers i lack till ett pålitligt val för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers i syntetiskt läder är tidlösa skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den släta, glänsande ytan gör dem perfekta för alla tillfällen, formella eller festliga. Den lilla dekorativa rosetten framtill på skon ger en extra touch av karaktär, vilket gör dessa loafers till ett plagg som garanterat kommer att sticka ut från mängden.”

Optimal komfort

Dessa mockasiner är designade för komfort hela dagen med en mjuk gummisula och ett innerfoder som låter huden andas. Det högkvalitativa konstlädret är lätt att ta hand om och står emot väder och vind, vilket gör skorna bekväma och slitstarka.
svarta mockasiner mot en vit bakgrund
Svarta loafers i lackskinn med dekorativ rosett mot vit bakgrund

Lätt att sätta på

Våra loafers i lackskinn är designade med en slip-on-funktion för optimal praktisk användning. Du behöver inte oroa dig för spännen eller snören, dessa skor kan tas på direkt. Denna funktion är särskilt användbar för personer som är på resande fot eller har ett hektiskt schema.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

, , ,