Loafers Burgundy

Ni känner alla till färgen burgundy, den djupa, intensiva röda färgen som pryder våra vintergarderober. För att komplettera din garderob och lägga till en ny trendig accessoar, upptäck vår kollektion av vinröda loafers.

Show Filters
Moccasiner i olika stilar och material för dam och herr som du kan bära året runt. Bekväma och eleganta skor som får dig att se bra ut. Här är vårt urval av vinröda loafers.

Den vinröda loafern i mode

Bordeaux är en djup, mörkare nyans av rött som under de senaste åren har dykt upp som ett alternativ till svart. Färgen är mycket populär på catwalken och i modekollektionerna och förknippas med sensualitet, lyx och mystik. Namnet kommer från dess relation till vinet i den berömda Bordeaux-regionen, eftersom färgen liknar druvsorterna. Associationerna till vin ger den djupröda färgen en berusande karaktär som tilltalar god smak och förfining. Inom mode används denna färg till chica outfits, men vinrött kan också bäras i små detaljer med en bohemisk look, eller med en sofistikerad look, eller som en total look för dem som behärskar mode till perfektion.

Vad ska man bära med vinröda loafers?

Vinrött är en behaglig färg som vi gärna bär tillsammans med svart eller brunt för att framhäva den, men den kan också bäras tillsammans med många andra ljusare färger, som t.ex. rosa. Vi kombinerar vinrött, och därmed våra vackra vinröda loafers, med nyanser som grått eller silver för en ännu mer elegant touch. Bär vinröd med alla nudefärger, från brunt och beige till senapsgult för lite kontrast. Bordeaux kan också bäras med gult eller guld för en ljusare look. Med nyanser i den gröna paletten som olivgrön, khaki och smaragdgrön är vinröd en perfekt match, liksom marinblå för en mycket elegant look. Naturligtvis kan du också bära vinrött med vitt.

En vinterfärg

Vinrött är en färg som vi gärna bär på vintern eller mitt i säsongen, men du kan välja att bära vinröda loafers under alla årstider, eftersom de helt enkelt ger en liten touch av denna färg.

Men även på sommaren

Om du föredrar att bära sandaler och bara fötter på sommaren ska du reservera dina vinröda loafers för dina kvällsoutfits. Även med en avslappnad outfit kommer de att ge en touch av chic och elegans samtidigt som de garanterar hög komfort. Som du ser är vinröd en tidlös färg som passar till allt, oavsett årstid.

Vilken vinröd loafer passar till vilken stil?

Även om mockasiner är eleganta skor och den vinröda färgen förknippas med en chic stil, kan du bära vinröda mockasiner till olika outfits och stilar. För både män och kvinnor, välj lackade loafers i vinrött för att ge dig själv en mycket preppy look, som våra lackade loafers i syntetläder med rosett för kvinnor eller våra loafers i krokodilskinn för män. Välj enkla läderloafers i vinrött och kombinera dem med jeans och en liten topp för att ge en chic touch till en avslappnad look. Loafers i mocka i vinrött är sinnebilden för en avslappnad, raffinerad look, som våra mjuka mockaloafers för damer eller våra klassiska mockaloafers med tofsar för herrar, som är riktigt eleganta. För kvinnor väljer vi vinröda loafers med klack eller platå för att ge en smalare silhuett och en touch av mystik till alla dina outfits. För män leker vi med texturer genom att välja krokodilkorn, till exempel, och med finish genom att välja loafers med bitar eller tofsar för att komplettera alla våra outfits.

Vår kollektion av vinröda loafers

Vår kollektion av vinröda mockasiner omfattar modeller för kvinnor, män och till och med barn. Vi erbjuder en mängd olika material, former och stilar för att tillgodose dina behov och komplettera din garderob. Alla våra mockasiner är tillverkade med omsorg och kvalitetsmaterial för att garantera robusta och bekväma produkter. En mockasin är per definition en bekväm sko som är lätt att ta på och bära till allt. Vissa av våra vinröda loafers har klack eller platå för att framhäva den feminina sidan av en kvinnas garderob, medan de låga klackarna på våra herrloafers ger dig en chic look. Våra platta modeller har halkfria yttersulor som är tillräckligt flexibla för att din fot ska kunna utvecklas naturligt när du går, vilket ger dig största möjliga komfort. För alla våra mockasiner fokuserar vi på kvalitet och vi designar våra produkter med dina fötter i åtanke.